InfoSantJaume
Octubre 2017 - número 32
 
Celebrem el passat construint futur
 
 

El proper dilluns 16 d'octubre inaugurarem els actes de celebració del 20è Aniversari del Centre Sant Jaume. Amb el lema 'Celebrem el passat construint futur' l'Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi acollirà la primera de les activitats commemoratives que proposem i que s'allargaran fins al 9 de novembre.

 

Una oportunitat per agraïr la tasca de totes aquelles persones que han format part de la història de l'entitat, li han donat sentit i l'han fet possible. Una oportunitat per mirar cap al futur projectant el nou Centre Sant Jaume: un edifici que millorarà el nostre servei i possibilitarà un major impacte en el territori!

Programa d'actes de celebració
 

 
Sabies que...
 
 
 
 

Ampliem el Centre Sant Jaume

 

El Centre Sant Jaume ha detectat un creixement de les necessitats i demandes dels infants, joves i famílies en risc social de Badalona.

Per això el Patronat de la Fundació Carles Blanch, que és titular de l'entitat, ha apostat per ampliar-ne les seves instal·lacions. Més espai, per arribar a més persones i oferir un millor servei.

Llegeix més
 
 
 
 
 
Creix el projecte amb infants de 0-3 anys
 
El projecte compta enguany amb la disponibilitat d'un nou espai per acompanyar a aquestes famílies amb infants entre 0-3 anys. Agraïm al Centre Cívic de Sant Roc l'espai que ens han cedit temporalment.
Llegeix més
 
 
 
 
 
Esport en Valors
 
La Unitat d'Escolarització Compartida ha començat aquest trimestre un Taller d'Esport en Valors amb l'objectiu que, a partir de la pràctica esportiva, es realitzi un treball educatiu en valors!
Llegeix més
 
 
 
 
 
L'espiritualitat ens il·lumina, ens motiva i ens fa resistir"  
 

L'arrelament al territori, resistència en contextos de dificultat social, creativitat en la tasca encomanada, vocació pel servei i el treball en xarxa han estat valors compartits entre més de 80 professionals d'entitats del Sector Social de la Companyia de Jesús reunits a Badalona.

Llegeix més
 
Apunta't a l'agenda...
 
dilluns 16 octubre 2017 - Inauguració del 20è aniversari
 
 
 
 
dissabte 28 octubre 2017 - Acte central del 20è aniversari
 
 
 
 
dijous 9 novembre 2017 - Cloenda del 20è Aniversari
 
 
 
 
 

Fundació Carles Blanch

Centre Sant Jaume

 

Carrer Tortosa 33
Badalona, B 08918
Espanya
Tlf: 933833318

 

info@fundaciocarlesblanch.org

www.fundaciocarlesblanch.org

  Cancel·lar subscripció | Subscriure's | Baixa